ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ένα χρόνο άντεξε ο Νταβίντ Λουίζ

Arsenal's David Luiz during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's David Luiz during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την απόκτησή του η Άρσεναλ σκοπεύει να πουλήσει τον Νταβίντ Λουίζ και για τον 33χρονο στόπερ ενδιαφέρονται Μπενφίκα και Φλαμένγκο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η απόκτησή του από την Τσέλσι είχε προκαλέσει αρκετό θόρυβο μιας και ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέλεξε αντί να παραμείνει στους μπλε να μετακομίσει στην συμπολίτσισσα Άρσεναλ.

Η παραμονή του όμως στους "Gunners", όπως όλα δείχνουν, θα είναι σύντομη.

Ο λόγος φυσικά για τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από την Άρσεναλ ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Μάλιστα, ήδη δύο ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για να αποκτήσουν τον 33χρονο στόπερ.

Η μία από αυτές είναι η Μπενφίκα στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2007-11) και μέτρησε 72 συμμετοχές πριν πάει στην Τσέλσι. Η δεύτερη είναι η Φλαμένγκο που του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Βραζιλία για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ