ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: "Έδεσε" και τον Μαρτινέλι

Άρσεναλ: "Έδεσε" και τον Μαρτινέλι

Μετά από τον Μπουκάγιο Σάκα και ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα χρόνια.

H Άρσεναλ ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα του Ιουλίου την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπουκάγιο Σάκα, χωρίς να αναφέρεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Το ίδιο έκανε η ομάδα του Λονδίνου και με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους γκάνερς, οι οποίοι και πάλι δεν έκαναν αφορά για τη χρονική του διάρκεια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Γκάμπι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με εμάς. Είναι πολύ ταλαντούχος νεαρός και μας εξέπληξε με την απόδοσή του, τη συμπεριφορά και τη δουλειά του", υποστήριξε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Ο Νοτιοαμερικανός θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο μετά από τραυματισμό σε προπόνηση της ομάδας τον Ιούνιο.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Μαρτινέλι το καλοκαίρι του 2019 από την Ιτουάνο αντί 6.700.000 ευρώ. Πέτυχε 3 γκολ σε 14 ματς στην Premier League, 4 σε δυο ματς στο League Cup και 3 σε 7 ματς στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανανέωσε ο Σάκα
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ