ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Δυο συλλήψεις έξω από το σπίτι του Οζίλ

Arsenal defender Sead Kolasinac, center celebrates with Arsenal midfielder Mesut Ozil, left and Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Arsenal defender Sead Kolasinac, center celebrates with Arsenal midfielder Mesut Ozil, left and Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως την Πέμπτη η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις έξω από το σπίτι του Μεσούτ Οζίλ ύστερα από ύποπτες κινήσεις και διαπληκτισμό με τους άνδρες ασφαλείας του Τούρκου ποδοσφαιριστή.

Νέα διάσταση στον αποκλεισμό του Μεσούτ Οζίλ και του Σιντ Κολάσινατς για λόγους ασφαλείας από την αποστολή της Άρσεναλ για το ματς της Δευτέρας με τη Νιουκάστλ έρχεται να δώσει νέο δημοσίευμα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με αυτό μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι δυο ποδοσφαιριστές όταν ένας επίδοξος ληστής με μαχαίρι τους επιτέθηκε την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του δεύτερου υπήρξε και νέο περιστατικό που θορύβησε τις αρχές στη διάρκεια της εβδομάδας και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη.

Η ιστοσελίδα www.goal.com αναφέρει πως έξω από το σπίτι του Οζίλ συνελήφθησαν δυο άτομα μετά από διαπληκτισμό με την ομάδα ανδρών ασφαλείας του Τούρκου ποδοσφαιριστή και την παρέμβαση της αστυνομίας. Οι δυο τους μάλιστα θα περάσουν από το δικαστήριο τον επόμενο μήνα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας στην Αγγλία ανέφερε: "Δυο άντρες συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο που έγινε στο Κάμπντεν την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Ο Φερχάτ Ερκάν, 27 ετών από το Χάιγκετ και ο Σαλαμάν Εκίντσι, 27 ετών από το Τότεναμ θα βρεθούν στο δικαστήριο στις 6 Σεπτεμβρίου μετά τις κατηγορίες που τους επιδόθηκαν την Παρασκευή 9 Αυγούστου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ