ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ - Άστον Βίλα: Οι φωνές για χέρι του Παπασταθόπουλου στο 89'

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, center, gestures as he shouts at his teammates during their English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, center, gestures as he shouts at his teammates during their English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Άστον Βίλα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 89' του αγώνα με την Άρσεναλ, για χέρι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Εκείνη τη στιγμή οι "κανονιέρηδες" ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2.

Η Άρσεναλ αντιμετώπισε την Κυριακή (22/9) την Άστον Βίλα για την 6η αγωνιστική της Premier League. Ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε στο 84' και έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 89'.

Ο Hourihane έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του διεθνούς στόπερ. Η φάση δεν αναφέρθηκε στο VAR. Η Άρσεναλ κράτησε το 3-2 και κατέκτησε τη νίκη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ