ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αποχαιρέτησε τον Μιχιταριάν με υπέροχη ανακοίνωση

Άρσεναλ: Αποχαιρέτησε τον Μιχιταριάν με υπέροχη ανακοίνωση
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Άρσεναλ έλυσε οριστικά τη συνεργασία της με τον Χένριχ Μιχιταριάν, με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να παίρνει πλέον κανονική μεταγραφή για την Ρόμα.

Τη φανέλα της Ρόμα και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράει ο Χένριχ Μιχιταριάν, με τη διαφορά πως δεν θα αγωνίζεται ως δανεικός στους τζαλορόσι αλλά με κανονική μεταγραφή.

Το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Αρμένιο διεθνή μεσοεπιθετικό, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν κοινή συναινέσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους ώστε να μπορέσει ο Μιχιταριών να μετακινηθεί ως ελεύθερος στην ομάδα της αιώνιας πόλης.

"Ο Micki μας αφήνει μετά από τη σεζόν που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ιταλία. Συμφωνήσαμε από κοινού να τερματίσουμε το συμβόλαιό του για να του επιτρέψουμε να πάει με κανονική μεταγραφή στην Ρόμα

Ο Αρμένιος διεθνής ήρθε στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σημάδεψε το πρώτο του ματς ως βασικός για εμάς στην Premier League, βγάζοντας τρεις ασίστ στο 5-1 επί της Έβερτον.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εδώ, ο Micki μας βοήθησε να φτάσουμε στον τελικό του Europa League το 2019 ενώ ως κανονιέρης είχε απολογισμό 13 ασίστ και 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία για τη χώρα του καθώς είναι κορυφαίος σκόρερ στην εθνική Αρμενίας και έχει πάρει εννέα φορές το βραβείο για τον καλύτερο Αρμένιο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Όλοι στην Άρσεναλ ευχαριστούν τον Micki για τη συνεισφορά του στο σύλλογο και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον του στην Ρόμα", αναφέρει η μελιστάλαχτη ανακοίνωση των Λονδρέζων για τον Μιχιταριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ