ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ανέβαλε τη συνέντευξη του Λιούνγκμπεργκ ενόψει της ανακοίνωσης Αρτέτα

Manchester City's assistant coach Mikel Arteta ahead of the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Lyon at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's assistant coach Mikel Arteta ahead of the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Lyon at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Άρσεναλ βρίσκεται μία ανάσα από το να ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Μικέλ Αρτέτα, με τους Λονδρέζους να αποζημιώνουν για αυτό το λόγο την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουνάι Έμερι αποτέλεσε παρελθόν μεσούσης της σεζόν για την Άρσεναλ δίνοντας τη θέση του στον Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ για να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και όλα δείχνουν πως ο Σουηδός ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη στον... επόμενο.

Αυτός είναι μάλιστα ένας άλλοτε αρχηγός των κανονιέρηδων, ο Μικέλ Αρτέτα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο στενός συνεργάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι εδώ και λίγα χρόνια έχει αποδεχτεί την πρότασή τους και αναμένεται μέσα στην Παρασκευή να επισημοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαι διάρκειας 3,5 ετών.

Υπάρχει μάλιστα ένα γεγονός που κάνει άπαντες να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία και αυτό είναι η απόφαση της Άρσεναλ να αναβάλλει μέχρι την Παρασκευή την προγραμματισμένη για σήμερα (19/12) συνέντευξη Τύπου του Λιούνγκμπεργκ ενόψει του σαββάτικου αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Έβερτον.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να καταβάλλει στην Σιτι το ποσό των 2.000.000 λιρών ώστε να σπάσει τη ρήτρα του συμβολαίου του και να κάνει δικό της τον Αρτέτα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούν σε νομική διαμάχη οι δύο ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Συζητά με Άρσεναλ ο Αρτέτα"
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ