ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ

Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring the winning penalty, past Tottenham Hotspur goalkeeper Paulo Gazzaniga, left, of the second leg of the English League Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring the winning penalty, past Tottenham Hotspur goalkeeper Paulo Gazzaniga, left, of the second leg of the English League Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Νταβίντ Λουίζ με τους"κανονιέρηδες να δίνουν οκτώ εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι για τον 32χρονο Βραζιλιάνο στόπερ.

Την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (08/08) η Άρσεναλ. Στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών οι κανονιέρηδες απέκτησαν τον 32χρονο Βραζιλιάνο στόπερ από τους μπλε.

Η Τσέλσι για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Νταβίντ Λουίζ έβαλε στα ταμεία της οκτώ εκατομμύρια λίρες.

"Ο Νταβίντ έχει μεγάλη εμπειρία και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Είναι ένας γνωστός παίκτης ο οποίος θα μας προσθέσει δύναμη στην άμυνά μας" είπε κατά την ανακοίνωση του παίκτη ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι.

Ο 32χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Βιτόρια και το καλοκαίρι του 2007 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για χάρη της Μπενφίκα αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με μεταγραφή. Από εκεί τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2011 η Τσέλσι δίνοντας 25 εκατομμύρια στην Πορτογαλική ομάδα.

Οι "μπλε" τον έδωσαν τρία χρόνια αργότερα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δύο το καλοκαίρι του 2016 ο Νταβίντ Λουίζ επέστρεψε στην Τσέλσι με τους μπλε να δίνουν 35 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Εσύ θα έπαιρνες τον Νταβίντ Λουίζ στην ομάδα σου στο Fantasy Premier League του Stoiximan.gr;

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ