ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Άκυρο στην Χέρτα, μένει ο Τζάκα

From left, Bournemouth's Harry Wilson, Arsenal's Granit Xhaka and Bournemouth's Dominic Solanke go for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
From left, Bournemouth's Harry Wilson, Arsenal's Granit Xhaka and Bournemouth's Dominic Solanke go for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates stadium in London, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ανατροπή στην υπόθεση παραμονής του Γκρανίτ Τζάκα στην Άρσεναλ. Ο παίκτης σύμφωνα με τον ατζέντη του θα έφευγε ως δανεικός στην Χέρτα, αλλά ο Αρτέτα αποκάλυψε πως ο Ελβετός μένει τελικά στο Λονδίνο.

Αλλαγή κλίματος και αποφάσεων στην Άρσεναλ έπειτα από την έλευση του Μικέλ Αρτέτα στο Λονδίνο. Ο Γκρανίτ Τζάκα πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε... καμένο χαρτί για τους Κανονιέρηδες, ωστόσο τώρα έχει γίνει μεγάλη ανατροπή στην υπόθεσή του.

Ο ατζέντης του σκληροτράχηλου μέσου είχε πει πριν από μερικές ημέρες ότι υπήρχε συμφωνία για δανεισμό στην Χέρτα Βερολίνου. Κάτι τέτοιο, όμως, τώρα δεν ισχύει και το αποκάλυψε ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής σημείωσε ότι ο Τζάκα θα μείνει ενώ παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης: " Πιστεύω πως θα μείνει. Μου αρέσει πολύ. Ο τρόπος που παίζει, η αφοσίωσή του, η συγκέντρωση του, ο επαγγελματισμός του και η διάθεσή του για να μάθει θα τον κάνουν μεγάλο ποδοσφαιριστή".

Υπενθυμίζουμε πως επί εποχής Ουνάι Έμερι στο Λονδίνο, ο Τζάκα είχε πέσει ιδιαίτερα και ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους οπαδούς της ομάδας του που τον αποδοκίμασαν σ' ένα παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους 32 του Europa League η Άρσεναλ θα συγκρουστεί με τον Ολυμπιακό στις 20/2 στο Καραϊσκάκης και στις 27/2 στην αγγλική πρωτεύουσα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ