ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αισιοδοξία για την απόκτηση του Γουίλιαν

Chelsea's Willian gestures during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, July 11, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Chelsea's Willian gestures during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, July 11, 2020. (Peter Powell/Pool via AP) PETER POWELL/POOL VIA AP

Η Άρσεναλ είναι στο κατόπι του ακραίου επιθετικού, Γουίλιαν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι.

Στην Άρσεναλ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Γουίλιαν της Τσέλσι, θα υπογράψει στους "Gunners" ως ελεύθερος, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ESPN. Το συμβόλαιο του 31χρονου winger στους "Μπλε" λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γουίλιαν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου, στην οποία αγωνίζεται από το 2013, όπως και η Τσέλσι, ωστόσο υπάρχει διαφωνία για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τον Βραζιλιάνο διεθνή να θέλει συμβόλαιο τριών χρόνων και την Τσέλσι δύο.

Επίσης η έλευση του Χακίμ Ζιγές και η ενδεχόμενη έλευση του Κάι Χάβερτς, της Λεβερκούζεν, σημαίνει ότι ο Γουίλιαν θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Την περίπτωσή του εξετάζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αναμένει τις εξελίξεις για να δει τι θα κάνει.

Φέτος ο Γουίλιαν έπαιξε 47 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 γκολ και 9 ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας από το 2011, έχοντας φορέσει την φανέλα της "Σελεσάο" 69 φορές.

Photo Credits: Peter Powell/Pool via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ