ΑΡΣΕΝΑΛ

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι η Άρσεναλ δεν προτίθεται να κινηθεί για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά καθώς διαθέτει ήδη φορ παγκόσμιας κλάσης: τον Ολιβιέ Ζιρού.

Δύο ημέρες μετά το εκπληκτικό του χατ-τρικ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με το οποίο "σκότωσε" τον Ολυμπιακό και έστειλε την Άρσεναλ στους "16" του Champions League, ο Ολιβιέ Ζιρού εξακολουθεί να απολαμβάνει τιμές... πρωθυπουργού στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

Απόδειξη η εκτενής αναφορά του Αρσέν Βενγκέρ για τον Γάλλο επιθετικό των "κανονιέρηδων" στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με τον Αλσατό να εκφράζει την πεποίθησή του πως ο 29χρονος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των κορυφαίων στράικερς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

"Νομίζω πως είναι στο κλαμπ των τοπ φορ επειδή παίζει σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και σκοράρει γκολ. Εάν κοιτάξετε τον αριθμό των αγώνων και τον αριθμό των τερμάτων του, θα πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα.

Δεν είναι μόνο γκολτζής, είναι ένας τύπος που δουλεύει για την ομάδα. Νομίζω ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων επιθετικών στην Ευρώπη.

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

Την Τετάρτη μάλιστα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του", τόνισε ο Βενγκέρ για τον Ζιρού, που μετράει 10 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια του με τους Λονδρέζους, ενώ σε ερώτηση για τα σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον Μπενζεμά, απάντησε :

"Μόλις είπαμε ότι ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ένας σπουδαίος στράικερ, οπότε δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Καρίμ Μπενζεμά".

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

Δεν είναι όμως μόνο ο Βενγκέρ που στάζει μέλι για τον συμπατριώτη του, καθώς εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ζιρού έκανε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Πετρ Τσεχ.

"Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Ολιβιέ επειδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ο Θίο (Γουόλκοτ) και ο Ντάνι (Γουέλμπεκ) ήταν τραυματίες, υπήρχε πολλή πίεση πάνω του.

Αποθέωση Ζιρού από τον Βενγκέρ

Εξαρτιώμαστε από αυτόν αλλά έδειξε ότι αντέχει την πρόκληση και συνέχισε να πετυχαίνει σημαντικά γκολ. Είναι δυνατός, μεγαλόσωμος και μπορεί να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ