ΑΡΣΕΝΑΛ

Αποφασισμένος να μείνει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Arsenal manager Arsene Wenger gestures, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United, at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Dec. 16, 2017. (Joe Giddens/PA via AP)
Βενγκέρ (Joe Giddens/PA via AP) AP

Την πρόθεση του να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του ο Αρσέν Βενγκέρ. Τι είπε στη διοίκηση των "gunners".

Οι άσχημες εμφανίσεις της Άρσεναλ και η γενικότερη μετριότητα φαίνεται πως έφεραν τη διοίκηση των "gunners" ένα βήμα πριν την οριστική απόφαση για αλλαγή στην άκρη του πάγκου το ερχόμενο καλοκαίρι, για πρώτη φορά ύστερα από 22 χρόνια.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν δείχνει καμία πρόθεση να παραιτηθεί ή να συναινέσει σε διαζύγιο με τους Λονδρέζους, όπως αναφέρουν οι "Times".

Η άρνηση του Αλσατού φέρει σε δύσκολη θέση τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, καθώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον τεχνικό εκπνέει το 2019.

Άλλωστε, παρά την Κυριακάτικη (4/03) ήττα από την Μπράιτον με 2-1, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα.

"Είναι η πρώτη φορά που χάνω τόσα παιχνίδια, αλλά πιστεύω στην ποιότητα μου ως προπονητής να ξεπερνάω τις κρίσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Photo credits: Joe Giddens/PA via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ