ΑΡΣΕΝΑΛ

"Απλώνει" 140.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ η Άρσεναλ!

"Απλώνει" 140.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό και είναι έτοιμη να προσφέρει 140.000.000 ευρώ στη Μονακό για να τον αποκτήσει. Ο Βενγκέρ προσφέρει σίγουρη θέση στην 11άδα στο νεαρό φορ.

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού και να δυναμώσει αφάνταστα την επιθετική της γραμμή. Οι "κανονιέρηδες" είναι έτοιμοι να... απλώσουν 140.000.000 ευρώ στα πόδια της Μονακό για να πειστεί να τους παραχωρήσει τον πιο καυτό και ελπιδοφόρο στράικερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή, τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αυτό αναφέρει η "Mirror" σε δημοσίευμά της και μάλιστα δεν μένει εκεί, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αναλάβει προσωπικά το ψηστήρι για να μπορέσει η ομάδα του να "κλέψει" από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον ποδοσφαιριστή και να τον κάνει να συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους και την Premier League.

Ο Αλσατός κόουτς φέρεται να έχει μιλήσει με τον πατέρα του Εμπαπέ και να του έχει διαμηνύσει ότι στην Άρσεναλ ο γιος του θα έχει σίγουρη φανέλα βασικού και πως ενδεχόμενη μετακόμιση στη Ρεάλ να ελλοχεύει κινδύνους, αφού δεν θα ήταν εύκολο να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα και ίσως αυτό να τον άφηνε πίσω.

Η Άρσεναλ δεν μένει μάλιστα μόνο στην περίπτωση του Εμπαπέ, αφού κινείται και για τον 21χρονο συμπαίκτη του στη Μονακό, Τομάς Λεμάρ. Ο Βενγκέρ θέλει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και έγινε μια πρώτη πρόταση 30.000.000 ευρώ που δεν έγινε δεκτή και ετοιμάζεται ρελάνς στα 34.500.000 ευρώ. Κοιτάζει πολύ την αγορά της χώρας του ο πολύπειρος κόουτς, ξέροντας ότι εκεί υπάρχουν "διαμάντια"!

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ