ΑΡΣΕΝΑΛ

Αουάρ: "Δεν έχω φύγει ακόμη από την Λιόν"

Lyon's Houssem Aouar celebrates after his team's win in the Champions League quarterfinal match against Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Franck Fife/Pool Photo via AP)
Lyon's Houssem Aouar celebrates after his team's win in the Champions League quarterfinal match against Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Franck Fife/Pool Photo via AP) AP

Ο Χουσέμ Αουάρ βρίσκεται στο στόχαστρο του Μικέλ Αρτέτα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ, όμως ο 22χρονος Γάλλος τόνισε ότι δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από την Λιόν.

Η Άρσεναλ παρακολουθεί την περίπτωση του Χουσέμ Αουάρ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Ο 22χρονος Γάλλος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ βοήθησε την Λιόν να φτάσει έως και τον ημιτελικό του Champions League.

Οι γκον θέλουν να εκμεταλλευτούν την εφετινή του παρουσία και ζητούν περίπου 60.000 ευρώ απ' όποια ομάδα θέλει να το κάνει δικό της. Ο Αουάρ μίλησε στην Equipe, όπου φυσικά τού έγινε και ερώτηση για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν του είναι δύσκολο που δεν θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Λιόν λόγω της πανδημίας, εκείνος απάντησε: "Δεν έχω φύγει ακόμη, οπότε δεν το έχω αναρωτηθεί".

Μάλιστα, ο Αουάρ τόνισε ότι παραμένει συγκεντρωμένος στην μάχη της Λιόν κόντρα στην Ντιζόν την Παρασκευή (28/8) για την Ligue 1.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ