ΑΡΣΕΝΑΛ

Αινιγματικός για Μαχρέζ ο Βενγκέρ

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ έμεινε στην Άρσεναλ και ξεκινάει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει αν σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Η σχέση Άρσεναλ - Βενγκέρ... ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια, παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα στη διάρκεια της σεζόν και έτσι ο Αλσατός τεχνικός με τους συνεργάτες του ξεκινούν σιγά σιγά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Ωστόσο σε αυτόν είναι άγνωστο αν συμπεριλαμβάνεται ο Ριγιάντ Μαχρέζ, αφού σε συνέντευξή του στο "Beinsports" ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι του αρέσει ως παίκτης αλλά προτίμησε να κρατήσει θολό το τοπίο αναφορικά με μια πιθανή πρόταση της Άρσεναλ για την απόκτηση του.

"Πράγματι είναι πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει πολύ. Δεν έχουμε κάνει όμως πρόταση. Δεν έχουμε κάνει ακόμα πρόταση για την ακρίβεια. Το "όχι ακόμα" σημαίνει ότι μπορεί να κάνουμε, αλλά μπορεί και όχι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Ο Μαχρέζ έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση της Λέστερ, το οποίο και έχει γίνει δεκτό. Επομένως αυτό που μένει για τον Αλγερινό είναι να γίνει γνωστή η νέα του ομάδα, με τους Άγγλους να επιμένουν πως οι "κανονιέρηδες" θα κάνουν την κίνηση τους για τον παίκτη.

(Nick Potts/PA via AP)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ