ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα θέλει να πουλήσει ως και 15 παίκτες

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ, σύμφωνα με την Daily Express. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές όπως είναι γνωστό βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αναμένεται να πωληθεί.

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην Άρσεναλ, προκειμένου να την επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Σύμφωνα με την Daily Express, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να πουλήσει ως και 15 παίκτες σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Ένας από αυτούς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίο δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αρτέτα για το κέντρο της άμυνας και το όνομά του ήδη ακούγεται για τη Νάπολι. Ο Μάιτλαντ Νάιλς έχει βγει "στο σφυρί", ενώ ο Αλεξάντερ Λακαζέτ θα αποτελέσει παρελθόν καθώς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Οι Ρομπ Χόλντινγκ και Καλούμ Τσέιμπερς είναι στα "ραντάρ" της Φούλαμ, ενώ από την μεσαία γραμμή αναμένεται να αποχωρήσουν οι Ματέο Γκεντούζι, ο οποίος δεν υπολογίζεται, και Λούκας Τορέιρα, ο οποίος θέλει να φύγει από το Εμιρέιτς. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους παίκτες που "μετράνε μέρες" στο Λονδίνο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ