ΑΡΗΣ

Ζαραδούκας: "Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας"

Ζαραδούκας: "Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν έκρυψε πως στις τάξεις του Άρη υπήρχε δυσαρέσκεια μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" και πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να αναλάβουνε τις ευθύνες τους.

Λόγο για ανάληψη ευθυνών εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος έκανε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ζαραδούκας που δεν έκρυψε πως στις τάξεις του Άρη υπήρχε δυσαρέσκεια μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ακόμη ο Ανδρέας Τάτος δεν χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θυμήθηκε τον πρώην τεχνικό του Άρη Λούκας Αλκαράθ και ο Κώστας Κοτσαρίδης έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα.

"Είμαστε δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία. Στα αποδυτήρια είδα στεναχωρημένα πρόσωπα για το αποτέλεσμα. Ολοι μαζί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη θέση που είναι", τόνισε ο Ζαραδούκας.

Κι όσο για τον Ανδρέα Τάτο υποστήριξε: "Δεν είναι θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο αντιδράσαμε, παίξαμε καλύτερα, είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο", ενώ σε ερώτηση για την παρουσία του Γιάννη Μιχαλήτσου είπε: "Ο Μιχαλήτσος είναι χρόνια προπονητής και θα μας βοηθήσει. Σιγά σιγά θα βοηθήσουμε όλοι τον Άρη να βρει το δρόμο του και να παραμείνει στην κατηγορία".

Ο εκ των αρχηγών του Άρη Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε: "Δώσαμε το κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να πάρω θέση για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε αλλά νομίζω ότι στην επανάληψη ελέγχαμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε. Το Χ σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο αλλά εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι".

Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε και στον μέχρι την περασμένη Τρίτη τεχνικό του Άρη τον Ισπανό Λούκας Αλκαράθ λέγοντας: "Η αποχώρηση του Αλκαράθ έκανε καλό στην ομάδα. Πολλά παιδιά δεν μπορούσαν να βοηθήσουν με τον προηγούμενο προπονητή και δεν το λέω επειδή δεν έπαιζα εγώ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και μπορούμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Ευχαριστώ τον κύριο Μιχαλήτσο για την ευκαιρία που μου δίνει".

Τέλος ο Κοτσαρίδης δήλωσε: "Ο κόσμος ήταν για ακόμα μία φορά συγκινητικός και ήταν ο παίκτης παραπάνω. Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη νομίζω ήμασταν αυτοί που έπρεπε και μας αδικεί το αποτέλεσμα".

Για το τι σκέφτηκε στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσε: "Συνέχισα να παίζω το παιχνίδι μου πίστευα πολύ στην ομάδα και πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε".

Κι όσο για την συνέχεια υποστήριξε: "Κάθε βαθμός είναι πια πολυτέλεια για τον Άρη εδώ που φτάσαμε, τώρα θα πάμε να παίξουμε κόντρα στον Πλατανιά μόνο για τους τρεις βαθμούς και τότε θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε πραγματικά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ