ΑΡΗΣ

Ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών του Άρη

Ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών του Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 50 φίλαθλοι του Άρη περίμεναν την αποστολή του Άρη το βράδυ της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Τα "άκουσε" ο Αναστόπουλος, ενώ δεν έλειψαν και οι ζημιές σε αυτοκίνητα.

Η ισοπαλία στη Σπάρτη, είχε ως αποτέλεσμα για τον Άρη περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να "υποδεχτούν" την αποστολή. Μάλιστα τα μέλη της αντίκρισαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους.

Συγκεκριμένα έξω από τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου τους περίμεναν περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας εκνευρισμένοι μετά από τη νέα απώλεια βαθμών στη Σπάρτη. Οι τόνοι ήταν ανεβασμένοι προς τους ποδοσφαιριστές με ορισμένους από αυτούς να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μάλιστα, οι φίλοι του Άρη τα είχαν όπως ήταν αναμενόμενο και με τον Νίκο Αναστόπουλου, που ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή. Ο "Αλενατόρε" δε, ήταν αυτός που άκουσε τα περισσότερα από όλους.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως είχανε σημειωθεί φθορές σε αυτοκίνητα μελών της αποστολής που ήταν στο Νέο Ρύσιο. Φθορές που είχανε γίνει νωρίτερα το απόγευμα από αγνώστους οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρο.

Περιστατικό για το οποίο οι παίκτες του Άρη είχανε ενημερωθεί κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Σπάρτη. Οι πληροφορίες δε αναφέρουν ότι σημειώθηκαν ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα. Τα δύο ποδοσφαιριστών, ενώ τα άλλα τρία ανήκουν σε μέλη του τεχνικού τιμ, μεταξύ αυτών και του Νίκου Αναστόπουλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ