ΑΡΗΣ

Χωρίς τον Ραούλ Μπράβο στην Πτολεμαΐδα ο Άρης

Χωρίς τον Ραούλ Μπράβο στην Πτολεμαΐδα ο Άρης
Ραούλ Μπράβο INTIME SPORTS

Για προληπτικούς λόγους ο τεχνικός του Άρη Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/11, 15:00) στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Εορδαϊκό τον Ραούλ Μπράβο. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ψάξει ένα ακόμη τρίποντο προς την άνοδο στην Football League.

Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/11, 15:00) στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Εορδαϊκό τον Ραούλ Μπράβο στα πλαίσια της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικός.

Κι αν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί οι "εκλεκτοί" του "Αλενατόρε" καλούνται να πάρουνε ένα ακόμη τρίποντο που θα ισοδυναμεί με ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του μοναδικού στόχου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Της ανόδου στην Football League.

Η μίνι διήμερη προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εορδαϊκό 2007 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Οι εκλεκτοί του τεχνικού του Άρη είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Εκτός αποστολής πέραν του Ραούλ Μπράβο έμειναν οι Νίκος Γεωργιάδης και Μπάμπης Παυλίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ