ΑΡΗΣ

Χαριστέας: "Όχι στην απαξίωση και το μηδενισμό, τέλος η μιζέρια"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άγγελος Χαριστέας βγήκε μπροστά μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό μιλώντας όμως για όσα έχουν συμβεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες μέρες και τις αποχωρήσεις των παικτών.

Ο Άρης ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό έχει μικρότερη σημασία από το γεγονός πως οι "κιτρινόμαυροι" παρατάχθηκαν με 14 παίκτες στο ΟΑΚΑ έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα σωρό προβλήματα.

Ο Άγγελος Χαριστέας μετά το τέλος του αγώνα με το τριφύλλι με προσωπική του δήλωση θέλησε να βγει μπροστά και να πάρει θέση για όσα έχουν γίνει. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ζήτησε να μπει ένα τέλος στη μιζέρια, είπε όχι στην απαξίωση και το μηδενισμό και υποστήριξε πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας μέχρι τέλους.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη επίσης τόνισε πως μια ήττα δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα και πρώτο μέλημα για όλους είναι η άρση του ban. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Για εμένα τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και συνεχίζουν δώσανε τα πάντα, ό,τι είχαν και δεν είχαν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση για την την οποία δεν φταίνε. Κάποιοι έδειξαν χαρακτήρα, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν κι αυτό το σέβομαι Θα προσπαθήσουμε με ότι δυνάμεις μας απέμειναν μέχρι τέλους.

Σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που έχουμε να βαδίσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Το πρόβλημα του Αρη δεν είναι μια ήττα. Το ζητούμενο είναι η επίλυση του ban και γι' αυτό δουλεύουμε. Το να πυροβολούμε τον προπονητή και τους παίκτες που έφεραν την ομάδα στην Ευρώπη και ένα βήμα πριν τον τελικό δεν το καταλαβαίνω και και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω.

Η ομάδα αυτή πλήρωσε λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι. Τελεία και παύλα. Οφείλουμε να φανούμε δυνατοί στη συνεχεία. Μας λείπει ο κόσμος που είναι το στήριγμα μας. Μέχρι και την τελευταία μέρα θα κάνω το καλύτερο για τον Αρη. θα δώσουμε την ψυχή μας. Αυτή τη στιγμή θα βοηθήσω όσους παρέμειναν στην ομάδα. Όχι στην απαξίωση και στον μηδενισμό. Φτάνει η μιζέρια. Στηρίζουμε την ομάδα και τα παιδιά μέχρι τέλος.

Τέλος, να ευχηθώ περαστικά στον Λερίν Ντουάρτε και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι να μην έπαθε κάτι σοβαρό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ