ΑΡΗΣ

Άρης: Βίοι αντίθετοι για Ματίγια και Κουέστα

Άρης: Βίοι αντίθετοι για Ματίγια και Κουέστα

Τα συμβόλαιο των Χαβιέρ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα εκπνέουν στο τέλος της σεζόν, ωστόσο οι περιπτώσεις των δυο Ισπανών διαφέρουν. Ο πρώτος έχει πρόταση επέκτασης στα χέρια από τον Άρη, ο δεύτερος όχι.

Η επιστροφή στις ατομικές προπονήσεις από την Τρίτη 5 Μαΐου σηματοδοτεί και τη σταδιακή επιστροφή στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, αλλά την αναθέρμανση της μεταγραφικής δραστηριότητας.

Ο Άρης περιμένει στο ακουστικό του τα νέα για την ενδεχόμενη άρση του ban - στο κίτρινο στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τη συμπληρωματική έκθεση που ζητήθηκε από τη FIFA - με τον Άγγελο Χαριστέα να κινείται τόσο στο μέτωπο των πωλήσεων ( στον Άρη περιμένουν το ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ να μετουσιωθεί σε πρόταση) αλλά και της επέκτασης των συμβολαίων που εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Χαβιέρ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα μπορεί να μοιάζουν ως προς τη συμβολαιακή τους κατάσταση, αλλά οι συνθήκες των δυο Ισπανών δεν είναι ίδιες. Ο πρώτος έχει στα χέρια του πρόταση για επέκταση συνεργασίας του με τον Άρη, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη. Προφανώς γιατί περιμένει και κάτι καλύτερο εκτός Ελλάδας.

Ο δεύτερος δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως είχε αναφέρει το Sport24.gr στις 22 Απριλίου ο Ίβηρας γκολκίπερ έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Κύπρου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ