ΑΡΗΣ

Βόλτα στο Ίνσμπρουκ

ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ MOTIONTEAM

Το "καλό μήνα" του Σάκη Τσιώλη στους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε μία πρωινή βόλτα στο Ίνσμπρουκ. Δείτε αποκλειστικά videos.

Με τον τρόπο αυτό ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλησε να τους δώσει τις απαιτούμενες ανάσες εν όψει της συνέχειας όπως φάνηκε το απόγευμα.


Κι αυτό γιατί δεν ήταν δυνατόν η σημερινή ημέρα να περάσει χωρίς προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές μία μέρα μετά από το πρώτο φιλικό στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και παραμονή του δεύτερου.

Την επομένη δηλαδή της ευρείας νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 4-1 και μία μέρα πριν από την επόμενη φιλική αναμέτρηση με την Ένωση Παραλιμνίου από την Κύπρου.


Σε ένα παιχνίδι όπου λογικά ο Τσιώλης θα έχει στην διάθεσή του και τους Νέρι Καστίγιο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Σάκη Κανούλα που για διαφορετικό λόγο ο καθένας δεν προπονήθηκε το απόγευμα.


Ο Καστίγιο λόγω ενοχλήσεών του στον δικέφαλο, ο Τσέζαρεκ στον γοφό και ο Κανούλας στο γόνατο με αποτέλεσμα και οι τρεις να ακολουθήσουνε ατομικό πρόγραμμα.


Κατά τα άλλα για μία ακόμη μέρα συμμετείχε στο πρόγραμμα του Άρη ο 21χρονος υπό δοκιμή Αργεντινός αριστερός μπακ Αουγκουστίν Στράνο που αναμένεται να μείνει μέχρι την ολοκλήρωση της παρουσίας της αποστολής στο Ζέεφελντ.


Τέλος όσον αφορά το θέμα του κεντρικού επιθετικού σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του Τσιώλη που ακολούθησαν του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν θα γίνει κάποια κίνηση αν αυτή δεν γίνει μέχρι τις 10 Αυγούστου.


Την ημέρα δηλαδή που η αποστολή του Άρη είναι να επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και στην Ιταλία με τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Λάτσιο και την Κάλιαρι στις 7 και 9 του μήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ