ΑΡΗΣ

Βέλεθ: "Θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φραν Βέλεθ με ανάρτησή του στα social media υποστήριξε ότι θέλει να πανηγυρίσει με τον Άρη κάτι σπουδαίο και ξεκαθάρισε ότι η οικογένειά του παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/2) έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Φραν Βέλεθ για συνεργασία μετά το καλοκαίρι αν και λίγες ώρες αργότερα (το βράδυ της ίδιας ημέρας) ο Καταλανός αμυντικός του Άρη που τόνισε ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει με κάποια ομάδα μεταθέτοντας για το καλοκαίρι τη λήψη της απόφασης.

Με ανάρτησή του στα social media την Παρασκευή (21/2) ο 28χρονος υποστήριξε ότι έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στον Άρη, τον οποίον χαρακτήρισε σπίτι, εκφράζοντας μάλιστα την ευχή να κατακτήσει κάτι σπουδαίο.

Ο Φραν Βέλεθ ξεκαθάρισε ότι η οικογένειά του παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά επιστροφή στην Ισπανία.

"Θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

"Θα ήθελα να γνωστοποιήσω τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον μου. Κανένας, παρά μόνο εγώ και η οικογένειά μου, αποφασίζουμε για το μέλλον μου.

Θα πάω ή θα σταματήσω από κάπου, μόνο όταν το κρίνω, γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι λάθος πάνω σε αυτό. Εχω ήδη αποδείξει αυτό τον 1,5 χρόνο την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη.

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξω κάτι, θα είναι γιατί θα σκεφτώ ότι θα είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Κι αυτό δεν σημαίνει πως θα γυρίσω στην Ισπανία, αλλά θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου.

Κάποιες μέρες κάνω λάθη, κάποιες όχι, αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για τον σύλλογο, όπως έχω κάνει τόσο καιρό. Δεν γίνεται πάντα να τα κάνει όλα σωστά και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει πως είναι η ζωή.

Ο Άρης πάντα θα είναι στο σπίτι μου και θα ήθελα να απολαύσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ, γι αυτό και ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι σπουδαίο με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο", είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Βέλεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ