ΑΡΗΣ

Τσουμάνης: "Το κίνητρο είναι να φθάσει ο Άρης στη Super League"

Τσουμάνης: "Το κίνητρο είναι να φθάσει ο Άρης στη Super League"

O αμυντικός του Άρη, Νίκος Τσουμάνης, υποστήριξε ότι οι "κίτρινοι" δε χαλαρώνουν από τη μεγάλη διαφορά που έχουν από τη δεύτερη θέση κι έχουν κίνητρο τη Super League.

Ο Άρης είναι κοντά στο να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Football League, αλλά αυτό δε χαλαρώνει καθόλου τον Νίκο Τσουμάνη και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ των "κιτρίνων".

"Η διαφορά δεν μας καθησυχάζει καθόλου. Μέχρι το τέλος θα πάμε με αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Σίγουρα έχει καιρό να γίνει ένα ματς με τοπικό ενδιαφέρον, όπως αυτό με την Καλαμαριά, αλλά είμαστε Άρης και θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δεν έχουμε το μυαλό μας στο τι θα γίνει του χρόνου. Κοιτάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες και από εκεί και πέρα ο,τι είναι να γίνει θα γίνει από τους υπεύθυνους του τμήματος", υποστήριξε αρχικά ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

To κίνητρο: "Το κίνητρο είναι πως θα φτάσουμε την ομάδα στη Super League"

Τη θέση αρκετών ποδοσφαιριστών της τωρινής ομάδας στο ρόστερ της επόμενης σεζόν: "Σίγουρα υπάρχει, αλλά από την αρχή της χρονιάς θα έπρεπε όλοι παιχνίδι με το παιχνίδι να αποδείξουμε ότι αξίζουμε τη θέση μας στο ρόστερ και από εκει και πέρα θα κρίνουν οι προπονητές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ