ΑΡΗΣ

Τέρζιτς: "Δεν δίνουμε στον Άρη τον Ματέο Γκαρσία, δεν πωλείται"

Τέρζιτς: "Δεν δίνουμε στον Άρη τον Ματέο Γκαρσία, δεν πωλείται"

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, οι Σέρβοι την αρνήθηκαν και ο γενικός διευθυντής της "Crvena zvezda", Τζβέζνταν Τέρζιτς, εξήγησε το "όχι" μέσω του Sport24.gr.

Την ώρα που ο Άρης έχει δεχτεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA για ένα χρόνο και αναμένει την εκδίκαση της έφεσής του στο CAS, συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον με τη σιγουριά ότι θα δικαιωθεί και πως στο τέλος θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρόταση που κατέθεσαν οι "κίτρινοι" στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσουν τον Ματέο Γκαρσία. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας υπογράψει στους Σέρβους μέχρι το 2023, ο Άρης επιδίωξε να φέρει πίσω στο "Κλ. Βικελίδης" τον Αργεντινό.

Η απάντηση που έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αρνητική και ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Τζβέζνταν Τέρζιτς, εξήγησε στο Sport24.gr γιατί είπε "όχι" στον Άρη. "Εμείς δώσαμε 2,2 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουμε από τη Λας Πάλμας. Ο Άρης μας προσφέρει 1 εκατ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ματέο Γκαρσία δεν πωλείται. Τον χρειαζόμαστε στο Champions League της νέας σεζόν. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας αυτή τη χρονιά".

Ο 23χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε τέσσερα γκολ ενώ είχε και μία ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επιπλέον σε Ινστιτούτο, Οσασούνα, και Αλκορκόν. Ο Γκαρσία έπαιξε στον Άρη δανεικός από τη Λας Πάλμας τη σεζόν 2018-2019 και σε 32 συμμετοχές πέτυχε έντεκα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερυθρός Αστέρας: Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ