ΑΡΗΣ

Τερζής: "Θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε για την τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή του Φετφατζίδη, αλλά και τον αποκλεισμό του Λάρσον από την αποστολή.

Ο Άρης, παρότι προηγήθηκε 1-0 στο σκορ, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League 1 και παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογία πίνακα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Απόστολος Τερζής μίλησε για την τακτική προσέγγιση του αγώνα, στάθηκε στην παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά και τον αποκλεισμό του Ντάνιελ Λάρσον από την αποστολή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα: "Είχαμε ένα σκεπτικό πριν το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα να αφήσουμε τον Ολυμπιακό να ανέβει. Να αφήσουμε τις έξω πάσες. Από την δεξιά πλευρά όμως χάσαμε μία-δύο φάσεις. Και στόχος φυσικά ήταν το κλέψιμο της μπάλας, για να βγούμε γρήγορα στην κόντρα. Το κάναμε αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Στο δεύτερο αποφασίσαμε να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο και να πιέσουμε τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε δύο καλές φάσεις με Μαντσίνι και Ντιγκινί αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για την παρουσία του Καρυπίδη στα αποδυτήρια και αν ο ίδιος συνεχίζει ως προπονητής: "Μιλήσαμε και είπαμε πρώτα να ηρεμήσει η ομάδα. Υπάρχει και η διακοπή. Να γίνει μία ανασυγκρότηση. Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να βελτιώσουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Όσον αφορά εμένα, καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο ή τον Άγγελο".

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη: "Είναι ένα παιδί ψυχολογίας. Αν του βγουν μία-δύο φάσεις, ανεβαίνει. Δεν έκανε καλές επιλογές, συν ότι θέλαμε να δούμε λίγο και τον Μαντσίνι".

Για τον αποκλεισμό του Λάρσον από την αποστολή: "Είχε ένα πρόβλημα με τον γόνατο. Είχε κάνει ένεση πριν μία εβδομάδα. Του βάλαμε πάγο αλλά ο γιατρός θεώρησε ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Έτσι, για να μην του κάνουμε ζημιά αποφασίσαμε να μείνει εκτός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ