Τέλος οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης από τον Άρη

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε, πριν την πρωινή προπόνηση, τους Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη, ότι δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως είπε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Σελαλμαζίδης.

Εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη, αφού ο Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε πριν την πρωινή προπόνηση, τους Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη, ότι δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν και ως εκ τούτου θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, όπως είπε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Σελαλμαζίδης.

"Η απόφασή μου είναι αυτή και δεν θα μπω σε διάλογο. Ο, τι πρόβλημα έχετε, να πάτε στον Πρόεδρο", φέρεται να τους είπε ο Έλληνας προπονητής, γνωστοποιώντας την απόφασή του και στους δυο, προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους από το Ρύσιο.

Θυμίζουμε πως στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και την ήττα με 1-0, ο προπονητής του Άρη είχε πει για τον Ισπανό ακραίο μπακ πως "με τον Μπράβο, πίστευα ότι δεν θα είχαμε μία καλύτερη επιλογή στον αέρα της μεσαίας γραμμής. Δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν σωστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Κωστένογλου: "Δεν ήταν σωστή η επιλογή μου με Ραούλ Μπράβο"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Κυρίτσης θυμούνται και περιγράφουν όσα συνέβησαν πίσω απ' τις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ