ΑΡΗΣ

Τέλος ο Αναστόπουλος, γρίφος ο διάδοχος στον Άρη

Τέλος ο Αναστόπουλος, γρίφος ο διάδοχος στον Άρη
Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος της συνάντησης με το Νίκο Αναστόπουλο και της ομιλίας του στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισε το τέλος της συνεργασίας τους και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Άρη και πλέον απομένει να φανεί το ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παραμένει στο προσκήνιο ενώ υπάρχει πλέον και φημολογία για τον Γιάννη Μαντζουράκη. Καμία επαφή με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με το Νίκο Αναστόπουλο και της ομιλίας του που ακολούθησε στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου εξερχόμενος από το προπονητικό κέντρο ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της συνεργασίας με τον "Αλενατόρε". Ένα διαζύγιο που αναμένεται να επικυρωθεί αύριο Παρασκευή (24/02) μετά και από το ραντεβού του Έλληνα τεχνικού με τον Σίμο Ορφανίδη.

"Είναι οριστική η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο. Δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Πάμε για νέο προπονητή, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους, αλλά θα σας ενημερώσουμε επίσημα για το ποιος θα είναι μέχρι αύριο, μάξιμουμ μέχρι το Σάββατο. Δεν θα είναι στον πάγκο ο κ. Μελισσάς ή κάποιος υπηρεσιακός, θα έχουμε την Κυριακή νέο προπονητή".

Τάδε έφη ο Θόδωρος Καρυπίδης και πλέον απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου - τη στιγμή αυτή απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 59χρονο προπονητή - στη τεχνική ηγεσία του Άρη και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτού που θα κληθεί να ανατρέψει το υπάρχον -8 από την πρώτη δυάδα την άνοδο. Εκεί όπου βρίσκονται οι Απόλλων Σμύρνη και Λαμία με 43 βαθμούς μετά το τέλος του Α΄ γύρου έναντι των 35 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραμένει πάντα στο προσκήνιο. Ο μέχρι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσε παρελθόν μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-5, παραμένει ψηλά στη λίστα και απομένει να φανεί αν θα είναι ο εκλεκτός του. Αυτός δύσκολα πάντως να είναι ο Τραϊανός Δέλλας που μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποια κρούση όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

Την ίδια ώρα ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον οποίο η ΠΑΕ Άρης διέψευσε οποιαδήποτε επαφή στη διάρκεια της ημέρας συνεχίζει να παραμένει στη τεχνική ηγεσία των Τρικάλων. Αυτό προέκυψε μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον ισχυρό άνδρα της θεσσαλικής ΠΑΕ Χρήστο Γιαλιά, εκτός και αν υπάρξει εκ νέου ανατροπή και νέα δεδομένα μέσα στις επόμενες ακόμη και ώρες.

Όσον αφορά ακόμη τους εκτός συνόρων τεχνικούς υπήρξε φημολογία για τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου και του Πανθρακικού τον Ισπανό Μανουέλ Ρόκα. Κι όσο για το τελευταίο όνομα που κυκλοφόρησε είναι αυτό του Γιάννη Μαντζουράκη, που στη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε βρεθεί στον πάγκο του Παναιτωλικού. Στα συν του "Ρουμάνου" η εμπειρία και η προσωπικότητά του με την οποία μπορεί να διαχειριστεί το υλικό του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ