ΑΡΗΣ

"Τελειώνει" του Σούντγκρεν στον Άρη

"Τελειώνει" του Σούντγκρεν στον Άρη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σουηδού δεξιού μπακ - χαφ Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται ο Άρης. Ο 28χρονος έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των "κιτρίνων" και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν προχωρά ο Άρης. Ο Σουηδός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται από την ίδια την ΠΑΕ. Ο 28χρονος (γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου 1990) ανήκει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης από τον Ιανουάριο του 2016 και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Athletic Eskilstuna και Degerfors.

Το συμβόλαιό του στην ΑΪΚ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019 και ως εκ τούτου οι "κίτρινοι" θα έδιναν χρήματα στη σουηδική ομάδα για να τον αποκτήσουν. Ο ύψους 1.78 Σκανδιναβός μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός χαφ, ενώ παλαιότερα, το 2017, είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Europa League.

Φέτος ο Σούντγκρεν έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές, τέσσερις στα προκριματικά του Europa League και άλλες τόσες στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Εφόσον δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, ο 28χρονος θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία και θα ενισχύσει τον Άρη στα προκριματικά του Europa.

Christine Olsson / TT via AP

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ