ΑΡΗΣ

Τάτος: «Τον φετινό Άρη δεν τον θέλει κανένας»

Τάτος: «Τον φετινό Άρη δεν τον θέλει κανένας»
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος μετά από το τέλος του παιχνιδιού στην Λιβαδειά και την ήττα από τον Λεβαδειακό ξέσπασε για την διαιτητική αντιμετώπιση και όχι μόνο.

Ο Ανδρέας Τάτος ξέσπασε σε βάρος της διαιτησίας και όχι μόνο μετά από το τέλος του παιχνιδιού στην Λιβαδειά και την ήττα από τον Λεβαδειακό στην κάμερα της Nova.

«Δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να δεχόμαστε κόκκινη κάρτα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τον φετινό Άρη δεν τον θέλει κανένας», τόνισε μεταξύ άλλων ο 24χρονος μέσος.

«Άσχημη κατάληξη, δεν το περίμενα ποτέ αυτό το πράγμα. Ήμασταν μπροστά με 3-1 στο 82′ και χάνεις 4-3. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά. Φταίμε εμείς, δύο στημένα, δύο γκολ, αλλά φταίει και η διαιτησία.

Ο διαιτητής δείχνει άουτ και ο βοηθός το γυρίζει και δείχνει κόρνερ. Το ένα δεν είναι φάουλ και δίνει φάουλ μετά. Πηγαίναμε δυνατά στην μπάλα, σφύριζε φάουλ, πηγαίναμε δυνατά και μας περνούσαν.

Τι να κάνουμε; Δεν υπάρχει αυτή η διαιτησία, το λέω και το εννοώ και ό,τι θέλουν ας κάνουν. Με εμάς δεν υπάρχει αυτό. Αν είναι ας καθίσουμε σπίτι, να μην παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω. Δεν έχω να πω τίποτα, μόνο ένα συγγνώμη στον κόσμο που τον πικράναμε πάλι.

Δεν γίνεται να χάνουμε αυτό το παιχνίδι και με τη διαιτησία. Αλλά δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να δεχόμαστε κόκκινη κάρτα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τον φετινό Άρη δεν τον θέλει κανένας. Πολεμάμε τα δίνουμε όλα, αλλά από εκεί και πέρα η τύχη μας γυρίζει την πλάτη», ήταν οι δηλώσεις του Τάτου.

Κι όσο για τον Τάσο Μπακασέτα υποστήριξε:
«Μέσα σε δέκα λεπτά να δεχθούμε τρία γκολ είναι απίστευτο πράγμα, πρωτόγνωρο στα 3-4 επαγγελματικά χρόνια που παίζω μπάλα. Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε είπε:
«Σίγουρα είναι ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη, αλλά όπως είπα μακάρι να μην είχα βάλει γκολ και να είχαμε νικήσει. Από την στιγμή που η ομάδα χάνει δεν μπορώ να χαρώ και εγώ τα γκολ που πέτυχα».

Για τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού υποστήριξε:
«Πέτυχαν νωρίς το 2-3, με τα δύο στημένα έκαναν το 3-3 και στο τέλος με ένα τυχερό σουτ που κόντραρε η μπάλα έκαναν το 4-3. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν έχει ευθύνη ούτε ο Γουναρίδης, ούτε ο Μπακασέτας, ούτε κανένας. Όλοι πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας».

Κι όσο για τη συνέχεια είπε:
«Σίγουρα υπάρχει και συνέχεια. Αν παίρναμε το “Χ” και το κρατούσαμε στο 3-3, δεν θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, όπως είπα πρέπει να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ