ΑΡΗΣ

Τα βρήκε ο Άρης με τον Σηφάκη

Τα βρήκε ο Άρης με τον Σηφάκη
INTIME SPORTS

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο Μιχάλης Σηφάκης με τηλεφώνημα που έκανε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, του διεμήνυσε πως επιθυμεί την επικύρωση της προφορικής τους συμφωνίας

Την περασμένη εβδομάδα στην συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον Μιχάλη Σηφάκη παρουσία του εκπροσώπου του ουσιαστικά επήλθε προφορική συμφωνία και σήμερα ο διεθνής τερματοφύλακας ζήτησε την επικύρωσή της.

Αν και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος το τηλεφώνημα που πραγματοποίησε ο Σηφάκης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης ισοδυναμούσε με το τέλος ενός πολύ μεγάλου εμποδίου που απαιτούνταν να ξεπεραστεί.

" Φέρτε να υπογράψω τα όσα είπαμε προφορικά", φέρεται να ήταν τα λεγόμενα του Σηφάκη στην συγκεκριμένη πρόταση που του είχε καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης χωρίς αυτή διαρρεύσει.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι απέχει από το ποσό των 988.000 ευρώ δείγμα ότι ο τρόπος προσέγγισης που έγινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει την στάση του ο Σηφάκης.

Μία συμφωνία που χωρίς αμφιβολία αποτελεί μεγάλη ανάσα για την ΠΑΕ Άρης στην προσπάθεια της εξυγίανσης της εν όψει και της υπαγωγής της στο άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ