ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Αναστόπουλο στον Άρη

Συμφωνία με Αναστόπουλο στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα φορέσει και πάλι την κίτρινη φόρμα του Άρη με στόχο να οδηγήσει την ομάδα αρχικά στην Football League και εν συνεχεία στα σαλόνια της Super League.

Η συμφωνία του Άρη με τον Νίκο Αναστοπούλο επήλθε με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται στην διάρκεια του Σαββάτου.Συγκεκριμένα οι διαπραγματεύσεις που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τους συνεργάτες του με τον «Αλενατόρε» είχαν τελικά αίσια έκβαση.Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Αναστόπουλος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Football League.

Μάλιστα το πιθανότερο σενάριο είναι πως η προπόνηση του Σαββάτου η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί με ώρα έναρξης στις 9.30π.μ. θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού που θα βάλει και πάλι την κίτρινη φόρμα.

Ο Αναστόπουλος θέλει 10 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Άρη να οδηγήσει την ομάδα αρχικά στην Football League και εν συνεχεία στα σαλόνια της Super League όπως είχε κάνει και το 2005-06 ανεβάζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη Β' Εθνική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ