ΑΡΗΣ

Συμφωνία Άρη με Διούδη για τρία χρόνια

Συμφωνία Άρη με Διούδη για τρία χρόνια
Διούδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τη βελγική Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη που επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Σωκρατής Διούδης θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του Άρη για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League αφού αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η ΠΑΕ Άρης μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του 23χρονου διεθνή τερματοφύλακα ώστε να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Η βελγική ομάδα ωστόσο θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησής του ύψους 35% σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του Διούδη. Ακόμη θα εισπράξει και ένα ποσό ως μπόνους σε περίπτωση που ο Άρης του χρόνου εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Super League.

Ο Διούδης είναι να έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό και αργότερα συμβόλαιο με τον Άρη και να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Πρόκειται ασφαλώς για μια σπουδαία κίνηση αφού εκτός των άλλων προέρχεται από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στη Super League με πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα του Πανιωνίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ