ΑΡΗΣ

Συγχαρητήρια από Σκόρδα

Συγχαρητήρια από Σκόρδα
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου μοίρασε συγχαρητήρια

Στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας όπου μοίρασε συγχαρητήρια.

Εκεί όπου το κλίμα και τα συναισθήματα ήταν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φετινές εξόδους καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη νίκη.

Ο Σκόρδας παρακολούθησε το παιχνίδι σε μπουθ του γηπέδου του Περιστερίου ενώ εκτός από τα μπράβο και τα συγχαρητήρια που μοίρασε στα αποδυτήρια τόνισε σε άπαντες ότι πιστεύει στις δυνατότητες τους και ζήτησε ανάλογη συνέχεια στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Αυτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την επόμενη Κυριακή και μία εβδομάδα μετά στα Πηγάδια της Ξάνθης με την Skoda με τον Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά από το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού στο Περιστέρι οι τέσσερις πρώην διοικούντες της ΠΑΕ απέστειλαν την παρακάτω κοινή δήλωση:

" ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του αποχωρήσαντος Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρουν τους παίκτες, το προπονητικό team και όλους που συνετέλεσαν στη νίκη επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Ευχόμαστε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Ψηφίδης

Αναστάσης Αβάνογλου

Λάζαρος Παπαδόπουλος

Στάθης Τσομίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ