ΑΡΗΣ

Στο βάθος Γ' Εθνική

Στο βάθος Γ' Εθνική

Αντίστροφα φαίνεται να μετράει ο Πάνος Στεφανίδης στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης την ίδια ώρα που το σενάριο συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αντί αυτού της Football League φαντάζει πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά.

Ο Πάνος Στεφανίδης φαίνεται να μετράει αντίστροφα στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης την ίδια ώρα που το σενάριο συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αντί αυτού της Football League φαντάζει πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά.

Ο Στεφανίδης είχε αρχίσει να μετράει αντίστροφα από την Παρασκευή στην πρώτη συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας κάτι που κορυφώθηκε στην δεύτερη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σχέδιο βιωσιμότητας που επιχείρησε να περάσει στην ΠΑΕ Άρης από την πρώτη ουσιαστικά στιγμή που ανέλαβε δεν μπόρεσε να το κάνει πράξη με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Σημαντικό ρόλο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι έπαιξε και η αναβλητικότητα της ΚΜΑ και του ΑΣ στην διαχείριση της όλης κατάστασης.

Για τον λόγο αυτό και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ανέλαβαν δράση χωρίς να μείνουνε στις δύο συναντήσεις της Παρασκευής και της Δευτέρας. Χθες αντιπροσωπεία των οπαδών συναντήθηκε με τους φορείς (ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ) ζητώντας να δρομολογηθεί άμεσα η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ πριν να είναι οριστικά αργά.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, φανερά απογοητευμένος και συνάμα συνειδητοποιημένος ότι θα πρέπει να αποχωρήσει. Εν ολίγοις σήκωσε τα χέρια ψηλά δηλώνοντας αδυναμία να προχωρήσει και παραμένει στην θέση του για να μην υπάρξει κενό εξουσίας και προκύψει νομικό πρόβλημα. Για αυτό και αναζητείται νομικά ο τρόπος της αποχώρησής του.

Για τον λόγο αυτό ΑΣ και ΚΜΑ θα πρέπει να τρέξουν την «επόμενη μέρα» με το σενάριο της Γ΄Εθνικής να είναι όλο και πιο πιθανό. Κι αν ο Πάνος Στεφανίδης στην συνάντηση της Δευτέρας δήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί για τη βιωσιμότητα της χρονιάς. Το γιατί έχει να κάνει με το ότι απαιτούνται σχεδόν 4 εκ. ευρώ ώστε η ομάδα να μπορέσει και να ανταποκριθεί οικονομικά και να επιστρέψει στην Super League.

Οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν στην χθεσινή συνάντηση από τους ΑΣ και ΚΜΑ να οδηγηθεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βρείτε τον τρόπο, άμεσα… Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή», κι ακόμη: «Μας νοιάζει μόνο η επιβίωση του Άρη, πρέπει να βρεθεί λύση… Η λύση αυτή είναι να καθαρίσει από τα χρέη. Ας τιμωρηθούν όσοι έφεραν τον σύλλογο στο χείλος του γκρεμού».

Στη συνάντηση κλήθηκε στα γραφεία και ο Γιώργος Γαλανός για να παρουσιάσει το πλάνο του ενώ οι οργανωμένοι ξεκαθάρισαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας: «Αν χρειαστεί ας τρέξει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική ο Ερασιτέχνης»!

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη όμως ο Χάρης Παπαγεωργίου που ήταν παρών στις συζητήσεις φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις. «Σε καμία περίπτωση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν θέλει να υπογράψει τη λύση της Γ΄Εθνικής δεν είναι θετικός», τόνιζε στο στενό του περιβάλλον.

Την ίδια ώρα αναμένεται να υπάρξει νομική αντίδραση από τους πρώην προέδρους της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα και Νικήτα Ματθαίου. Για αυτό και ήδη υπάρχει νομική εγρήγορση ώστε σε περίπτωση εκούσιου υποβιβασμού και συμμετοχή σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης να μπλοκάρουν τις εξελίξεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ