ΑΡΗΣ

Στο Διαιτητικό για... Super League ο Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο για να ανέβει αυτός στη Super League κατέθεσε το νομικό επιτελείο του Άρη. Οι "κίτρινοι" ισχυρίζονται ότι δεν γίνεται να μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός, που υποβιβάστηκε.

Ο Άρης τερμάτισε τρίτος στη Stoiximan.gr Football League, πίσω από Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά διεκδικεί δικαστικά την άνοδο στη Super League. Οι "κίτρινοι" προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκείνοι τον προβιβασμό.

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός που υποβιβάστηκε βαθμολογικά, αλλά να ανέβει η τρίτη ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής με απόφαση του Δ.Σ. υποβιβάζεται, αφού δεν εξασφάλισε άδεια.

Όμως και ο Γηραιός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό, καθώς ισχυρίζεται πως η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν έχει περάσει στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη.

Αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο τόσο για την υπόθεση του Ηρακλή, όσο και για αυτή του Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ