ΑΡΗΣ

"Στις 18 Οκτωβρίου το Άρης - Μπόκα Τζούνιορς"

"Στις 18 Οκτωβρίου το Άρης - Μπόκα Τζούνιορς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου για τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη. Δεν υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση από τους "κίτρινους".

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Σεπτέμβρη, αλλά οι υποχρεώσεις των "σενέισες" για το Copa Argentina κατέστησαν αδύνατο το ταξίδι της πρώτης ομάδας.

Από το Μπουένος Άιρες έστειλαν αίτημα μετάθεσης του φιλικού παιχνιδιού, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό. Η ΠΑΕ Άρης έθεσε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 11η ή τη 18η Οκτώβρη, αλλά δεν υπάρχει νεότερη επίσημη ενημέρωση.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου. Το Sport24.gr ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της αργεντίνικης ομάδας, αλλά κανείς δεν θέλησε επίσημα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την (νέα) ημερομηνία διεξαγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρεται ότι στην Ελλάδα θα βρεθεί ένα μείγμα ποδοσφαιριστών της πρώτης και της δεύτερης ομάδας ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο (τεχνικός της πρώτης ομάδας) ή ο Ρολάντο Στσιάβι (τεχνικός της δεύτερης ομάδας).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ