ΑΡΗΣ

Στη λίστα του Άρη ο Χάβι Ρος

FC Barcelona's Alexis Sanchez, from Chile, third right, duels for the ball against Real Sociedad's Javi Ros, second right, during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 24, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Alexis Sanchez, from Chile, third right, duels for the ball against Real Sociedad's Javi Ros, second right, during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 24, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Άρης δεδομένα θα κινηθεί στην ισπανική αγορά κι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη λίστα του είναι ο 28χρονος μέσος της Σαραγόσα, Χάβι Ρος. (VIDEO)

Η Σαραγόσα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο "Nuevo Estadio Los Pajaritos", γνώρισε την ήττα από τη Νουμάνθια στο "Estadio de la Romareda" κι αποκλείστηκε από τον τελικό των playoffs ανόδου από τη Segunda στην Primera Division.

Ο Χάβι Ρος πιθανότατα θ' αποχαιρετήσει τη Σαραγόσα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να βρίσκεται στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί το όνομά του βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στη λίστα του Άρη.

Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι οι "κίτρινοι" θα κινηθούν στην ισπανική αγορά για την ενίσχυσή τους. Άλλωστε, είναι μια αγορά που γνωρίζει καλό ο νέος τους τεχνικός, Πάκο Ερέρα.

Γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου στην Παμπλόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ έμεινε μέχρι το 2014 στο Σαν Σεμπαστιάν, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη γειτονική, Έιμπαρ.

Έκτοτε και μέχρι το 2016 αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σαραγόσα. Την τελευταία σεζόν είχε 2 γκολ σε 27 ματς με τη φανέλα των "μάνιος" στη Segunda, ενώ αγωνίστηκε δύο φορές και στο Copa del Rey.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ