ΑΡΗΣ

Σπανός: "Δεν αξίζαμε την ήττα αυτή"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ  ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ BOCA  JUNIORS ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ BOCA JUNIORS ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα του Άρη στο Ηράκλειο όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μάχη της πρώτης θέσης και της ανόδου στη Super League Σουρωτή.

Απογοητευμένος από την ήττα με 2-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και την απώλεια του αήττητου εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός. Στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε αισιόδοξος για την κατάληψη της πρώτης θέσης και υποστήριξε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα του.

"Ενώ στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Καλύτεροι κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μετά το 65? αναλωθήκαμε σε μία άλλη κατάσταση. Δεν αξίζαμε την ήττα αυτή.

Αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν θέλαμε να χάσουμε το αήττητο. Συνεχίζουμε όμως. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον κόσμο του. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος", ανέφερε αρχικά ο Σπανός.

Για τη διαιτησία αρκέστηκε να σχολιάσει: "Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία και ούτε θα ασχοληθώ ποτέ. Ας φτάσουμε εκεί που πρέπει και μετά θα μιλήσουμε".

Για τον στόχο της πρώτης θέσης, ανέφερε: " Δεν κρυβόμαστε. Θέλουμε και την άνοδο και την 1η θέση, για αυτό ήρθαμε για τη νίκη. Δεν χάθηκε κάτι. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε. Να ηρεμήσει η ομάδα το Πάσχα και την άλλη Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι που έχουμε".

Για την πορεία της ομάδας του και του ΟΦΗ, τόνισε: "Δίκαια και οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ. Η μία ήταν αήττητη 24 αγωνιστικές, η άλλη μετράει δώδεκα νίκες. Πρέπει όμως να περιμένουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο γίνονται και θαύματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ