ΑΡΗΣ

Σουνάς: "Απίστευτο το συναίσθημα"

Σουνάς: "Απίστευτο το συναίσθημα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σουνάς με το γκολ που πέτυχε, μία μέρα αφότου έκλεισε τα 18 του χρόνια, και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο φιλικό του Άρη κόντρα στην Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν το κεντρικό του πρόσωπο.

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα», παραδέχθηκε ο Σουνάς και πρόσθεσε: «Ήταν η καλύτερη αρχή για μένα και ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά τον Καζναφέρη στον οποίο ανήκει το μισό γκολ».

Ο Σουνάς στάθηκε στην εμπιστοσύνη του Μάκη Κατσαβάκη στο πρόσωπό του υπογραμμίζοντας: «Με εμπιστεύεται ο προπονητής μου αλλά και εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα στις προπονήσεις για να ανταμειφθώ.

Θέλουμε πολύ δουλειά, ειδικά σε ορισμένα σημεία αλλά με την δουλειά και την καθημερινή πίεση θα πάμε καλά».

Ο Γιάννης Γκέσιος μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού με την Βέροια τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ βελτιωμένη ομάδα με αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της.

Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και φάσεις και δείξαμε βελτίωση στον επιθετικό τομέα. Η ομάδα είναι τελείως καινούργια, θέλει χρόνο, από εδώ και πέρα θα ήμαστε πιο έτοιμοι».

Τέλος ο Κώστας Καπετάνος σημείωσε στην ΟΤΕ TV για την επιστροφή του πως: «Μετά από 15 μέρες ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και μάλιστα χωρίς προπόνηση.

Έχω μείνει λίγο πίσω αλλά με τη βοήθεια των γυμναστών θα έρθω στην κατάλληλη φυσική κατάσταση, και να είμαι έτοιμος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο», ενώ για την ετοιμότητα του Άρη σχολίασε:

«Η ομάδα δένει σιγά - σιγά, έχουμε πολλούς μικρούς που παίρνουν εμπειρίες και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ