ΑΡΗΣ

Σούντγκρεν: "Ανυπομονώ για τη μέρα που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και ενσωμάτωση στην ομάδα του Άρη και δηλώνει ανυπόμονος για την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του Άρη.

Για μόνιμη εγκατάσταση και ενσωμάτωση στην ομάδα του Άρη βρίσκεται πλέον ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη φανέλα της ΑΪΚ.

Ο Σουηδός αμυντικός δήλωσε στην ιστοσελίδα των κιτρινόμαυρων πως είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα για τη νέα του ομάδα και πως ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του Άρη.

Ο Σούντγκρεν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη λέγοντας:

«Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Αυτή τη στιγμή την περίμενα πως και πως και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον ΑΡΗ. Μια νέα σελίδα στην καριέρα μου ανοίγει και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας και θα αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας.

Έχω μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μου και είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταθέσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρόνια και θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος.

Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο φιλικό στην έδρα μας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Ειλικρινά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να ζήσω την εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ