ΑΡΗΣ

Σκελότο στο Sport24.gr: "Σημαντικό να παίξει η Μπόκα με τον Άρη στην Ελλάδα"

Boca Juniors coach Guillermo Barros Schelotto stands still on the field for  video filming crew after his team defeated Union de Santa Fe 2-1 in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. (AP Photo/Agustin Marcarian).
Boca Juniors coach Guillermo Barros Schelotto stands still on the field for video filming crew after his team defeated Union de Santa Fe 2-1 in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. (AP Photo/Agustin Marcarian). AP

Ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, επιβεβαίωσε ότι οι "σενέισες" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άρη για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αρης προσπαθεί να ξαναφέρει την Μπόκα Τζούνιορς στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου για φιλικό αγώνα, ώστε να ξαναζήσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" τις στιγμές του 2009.

Ο 44χρονος Αργεντινός τεχνικός των "σενέισες", Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, παραδέχθηκε σε επικοινωνία του με το Sport24.gr ότι η ομάδα του Μπούενος Άιρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "κίτρινους" για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.

Σκελότο στο Sport24.gr: "Σημαντικό να παίξει η Μπόκα με τον Άρη στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "Κλεάνθης Βικελίδης" στο φιλικό Άρης - Μπόκα το 2009

"Είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε πρόσκληση από τον Άρη. Εξετάζουμε ακόμη την ημερομηνία διεξαγωγής (η 27η του μηνός είναι εντός καλενταρίου). Πρέπει να ανήκει στο καλεντάρι της FIFA για να μπορεί να ταξιδέψει η πρώτη ομάδα. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι σημαντικό για την Μπόκα Τζούνιορς να παίξει αυτό το φιλικό στην Ελλάδα. Να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το αργεντίνικο ποδόσφαιρο στη χώρα σας", υποστήριξε ο "Μέγι".

Photo credits: AP Photo/Agustin Marcarian

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ