ΑΡΗΣ

Σιώπης: "Ο κόσμος του Άρη διψάει για τίτλους"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο 24χρονος μέσος του Άρη, Μανώλης Σιώπης, αποκάλυψε στο Sport24 Radio 103,3 τη συμβουλή που του έδωσε ο Νίκο Μαρτίνες για να πετύχει το πρώτο γκολ στην καριέρα του, εξήγησε γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό και αρνήθηκε ότι υπήρξε πρόταση της ΑΕΚ.

Ο Μανώλης Σιώπης στο 7-2 του Άρη επί της Ξάνθης πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τρελάθηκε και έσπευσε να πανηγυρίσει ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Γιάννη Φιλέρη και Τάσο Νικολογιάννη τη συμβουλή που του έδωσε ο Αργεντινός συμπαίκτης του, Νίκο Μαρτίνες, για τη δεύτερη εύστοχη εκτέλεση μετά από την πρώτη άστοχη, ενώ παραδέχθηκε ότι οι τίτλοι του ΠΑΟΚ αυξάνουν την πίεση δεδομένης της αντιπαλότητας των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εξήγησε γιατί αποχώρησε από τον Ολυμπιακό την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο, ενώ αρνήθηκε ότι δέχθηκε πρόταση από την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκτέλεση του πρώτου πέναλτι: "Εγώ το είχα ήδη στο μυαλό μου να χτυπήσω το πέναλτι στο κέντρο και ο τερματοφύλακας είχε επιλέξει να κάτσει στην σωστή θέση πριν την εκτέλεση. Βέβαια μετά μπήκε γκολ".

Για την συμβουλή του Μαρτίνες: "Ο Μαρτίνες μου είπε να «χτυπήσω» το δεύτερο πέναλτι στην ίδια γωνία με το πρώτο. Και σκέφτομαι «λες; Και αν γίνει καμία στραβή θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε"

Για το πόσες κλασικές ευκαιρίες έχει χάσει στην καριέρα του: "Έχω χάσει περίπου οκτώ καθαρές ευκαιρίες. Ούτε δέκα. Αλλά δεν χάνονται. Ειδικά η τελευταία ευκαιρία με τον Απόλλωνα δεν χανόταν".

Για το αν τώρα θα σκοράρει συχνότερα: "Σε δύο μήνες παίζουμε ευρωπαϊκά ματς και έχω φιλοδοξίες να σκοράρω σε αυτά".

Για τα γκολ του στις προπονήσεις: "Στις προπονήσεις έχω βάλει πολύ ωραία γκολ και μου το λένε όλοι".

Για τους πανηγυρισμούς του στο γκολ: "Και 10-0 να ήταν το σκορ εγώ θα πανηγύριζα τόσο έντονα".

Για τη φετινή σεζόν: "Μετά το Γενάρη ανέβηκα και εγώ και όλη ομάδα. Ο στόχος επιτεύχθηκε, απλά απογοητεύσαμε τον κόσμο μας που αποκλειστήκαμε νωρίς από το Κύπελλο".

Για τον ΠΑΟΚ: "Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει και παίρνει τίτλους πιέζει και εμάς η κατάσταση ώστε να πάμε πιο ψηλά. Ο κόσμος βλέπει τους τίτλους του ΠΑΟΚ και διψάει και για δικούς μας. Θέλουν να είμαστε οι πρώτοι στην πόλη".

Για τις προτάσεις του καλοκαιριού: "Δεν υπήρχε πρόταση από την ΑΕΚ αλλά από την Λεχ Πόζναν στην οποία δεν απάντησε ο Ολυμπιακός. Με αυτήν την αφορμή μίλησα στον προπονητή γιατί δεν ήξερα τι μου γινότανε. Στην συνέχεια μίλησα με την διοίκηση και με έστειλε στους κομμένους".

Για το αν βιάστηκε να φύγει από τον Ολυμπιακό: "Δεν κοίταξα τι παίκτες είχε ο Ολυμπιακός αλλά ότι το συμβόλαιο μου που έληγε σε έναν χρόνο. Ήξερα ότι είχε έρθει μία πρόταση σε συνεργασία με τον μάνατζερ μου αλλά δεν απαντήθηκε. Μίλησα με τον προπονητή που μου φέρθηκε πολύ καλά ενώ δεν με ήξερε, αλλά η διοίκηση με έστειλε στους κομμένους".

Για τον απολογισμό: "Ξεκινήσαμε με 4/4 στην συνέχεια ο κόσμος ήθελε περισσότερα. Στη συνέχεια δεν συνεχίσαμε ανάλογα καθώς ήμασταν καινούργια ομάδα κάναμε μία κάμψη. Πιεστήκαμε πάρα πολύ μέχρι το εξ΄ αναβολής ματς με την Ξάνθη το οποίο έπρεπε να το πάρουμε οπωσδήποτε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ