ΑΡΗΣ

Σηφάκης: "Έχει μπει ένα μικρό λιθαράκι"

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League έφερε ενθουσιασμό στους παίκτες του Άρη, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις που έκαναν μετά το ματς.

"Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και αγαπημένοι", τόνισε ο Σέρχιο Κόκε, ο Μιχάλης Σηφάκης επεσήμανε ότι "πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να μην τα γκρεμίσουμε όλα", ενώ όλοι χαρακτήρισαν φανταστικό τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σέρχιο Κόκε: "(σε άπταιστα ελληνικά) Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα και όλος ο κόσμος τώρα μας περιμένει στο αεροδρόμιο όπου πιστεύω πως θα είναι σίγουρα 3.000-4.000.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και αγαπημένοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα και πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα με την Καβάλα".


Για την εξέλιξη του παιχνιδιού σχολίασε: "Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δεχθήκαμε μία πίεση στα πρώτα 15΄-20΄ του παιχνιδιού και θεωρώ ότι στην συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας έχοντας ξεκινήσει να δουλεύουμε πολύ σκληρά από τις 21 Ιουνίου μακριά από τις οικογένειές μας".


Ο Κόκε μάλιστα δεν έκρυψε σχετικά με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, στα αποδυτήρια πως: "Ο πρόεδρος μας ανακοίνωσε το έξτρα πριμ στα αποδυτήρια και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Ωστόσο θα ήθελα να πω ότι δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα υπό τις οδηγίες του κ. Κούπερ και έχουμε γίνει ομάδα συνόλου που δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη".


Κι όσο για την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες του "Φραντζ Χορ" υποστήριξε: "Τρέξαμε και για τους φιλάθλους μας που βρέθηκε εδώ στην Βιέννη που ήταν περίπου 1.500 που δεν ήρθανε μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες. Για αυτό και είμαστε επίσης χαρούμενοι που τα καταφέραμε".

Ο λόγος πέρασε στον Μιχάλη Σηφάκη που τόνισε: "Είναι ένα πολύ όμορφο βράδυ. Η ομάδα κατάφερε να μπει στους ομίλους πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της χρονιάς.

Ήμασταν και λίγο τυχεροί αλλά πήραμε την πρόκριση και θα πρέπει να την διαχειριστούμε όπως πρέπει. Σε μία χρονιά που μόλις άρχισε με ακόμη 30 παιχνίδια πρωταθλήματος, 6 παιχνίδια στους ομίλους του Europa League αλλά και περίπου 7 παιχνίδια για το Κύπελλο και σχεδόν δεν κάναμε τίποτα.

Έχει μπει ένα μικρό λιθαράκι και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να μη
ν τα γκρεμίσουμε όλοι. Και θα ήθελε αν την σημερινή χαρά να την μοιραστώ με τους φίλους μου και την οικογένειά μου".

Ακολούθως ο Νίκος Λαζαρίδης δήλωσε: "Είναι μία φανταστική μέρα για μένα. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά δείχνοντας ψυχή και καρδιά περάσαμε στους ομίλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν κοντά μας.

Ξέραμε ότι η Αούστρια θα έμπαινε δυνατά. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ και παρά την πίεση που δεχθήκαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αντέξαμε μετά την ισοφάριση και προκριθήκαμε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Δεν έχουμε λόγια να πούμε και μας βοηθάει συνεχώς. Είμαι ευτυχισμένος και συνεχίζουμε".


Η σκυτάλη πέρασε στον Κροάτη Ντάνιελ Τσέζαρεκ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους στην ομάδα που προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League με την ομάδα να άξιζε αυτή την πρόκριση.

Ήξερα που ερχόμουν και δεν ήταν τυχαίο. Πλέον θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια στους ομίλους. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ για να είναι τα πράγματα πιο εύκολα μετά.

Περιμέναμε την πίεση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά στην συνέχεια ισορροπήσαμε. Ο κόσμος ήταν φοβερός με τα παιδιά να ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα. Ήταν απίστευτο".


Στη συνέχεια ο Σάκης Πρίττας σημείωσε: "Είναι μία ευτυχισμένη στιγμή ανάλογη με την πρόκριση επί της Σαραγόσα. Στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά στην συνέχεια προηγηθήκαμε και όλα έγιναν πιο εύκολα για μας.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε πίεση και παρά το γκολ της ισοφάρισης ισορροπήσαμε. Από την στιγμή όμως που προηγηθήκαμε δεν φοβήθηκα και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και πάλι και έχω δυνάμεις και για την υποδοχή στο αεροδρόμιο".


Τέλος ο Φρανθίθκο Χαβίτο είπε: "Το σημαντικό ήταν η ομάδα να προκριθεί και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Ίσως στην πρόκριση επί της Σαραγόσα τα συναισθήματά μου να ήταν διαφορετικά αφού έπαιζα στην πατρίδα μου αλλά η χαρά είναι η ίδια.

Είμαι σίγουρος ότι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας και θα την μοιραστούμε και με αυτούς που θα είναι στο αεροδρόμιο στην επιστροφή μας. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μετά την κλήρωση κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ