Σε απολογία ο Αναστόπουλος

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, κλήθηκε σε απολογία και κινδυνεύει με τιμωρία για το "τι σφυρίζεις ρε αλήτη" προς τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, έτσι όπως αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον τεχνικό του Άρη, Νίκο Αναστόπουλο, την Πέμπτη 23/2 για τα όσα είπε στο διαιτητή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία, με αποτέλεσμα αυτός να κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία, για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή αυτής, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο. Ο Αθηναίος ρέφερι είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο τεχνικός των "κιτρίνων" του απευθύνθηκε με την εξής φράση: "Τι σφυρίζεις ρε αλήτη;" και συμπλήρωσε: "Σε ξέρω από το περυσινό ΑΕΚ - Ολυμπιακός".

Αναλυτικά η κλήση σε απολογία:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Πέμπτη 23/02/2017 και ώρα 15:00 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον Ν.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,8,9, 10 παρ.1περ.δ'.Ι', 11,12,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και 15 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας με ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 05-02-2017)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος σε Καλογερόπουλο: "Τι σφυρίζεις ρε αλήτη;"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Τούρκος ληστής που έσφαξε 1.200 ανθρώπους

Ποιος ήταν ο αντίστοιχος Φώτης Γιαγκούλας της Σμύρνης και της Προύσας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ