ΑΡΗΣ

Σε ανοιχτή γραμμή για ένσταση

Σε ανοιχτή γραμμή για ένσταση
INTIME SPORTS

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ένστασης για αντικανονική διακοπή του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω της στάσης που επέλεξε να κρατήσει η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης παρέμεναν και μετά τα μεσάνυχτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σκεπτόμενοι το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά για την στάση που επέλεξε να κρατήσει ο δεύτερος βοηθός του διαιτητή Τριτσώνη, η Χρυσούλα Κουρομπύλια από την Καρδίτσα, όταν όλα έδειχναν πως ήταν έτοιμα για την επανέναρξη της αναμέτρησης μετά από σχεδόν 70 λεπτά διακοπής.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ήδη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με έγκριτους νομικούς για το ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης για μία διακοπή που προήλθε από ένα πλαστικό μπουκάλι νερού και επειδή βοηθός διαιτητή δήλωσε ψυχολογικό πρόβλημα.

Κι αυτό γιατί οι εξετάσεις της Χρυσούλας Κουρομπύλια έδειξαν ότι μπορούσε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι. Τόσο αυτές που υποβλήθηκε από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, όσο και από τον γιατρό της Λίγκας που ήταν το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Χρυσούλα Κουρομπύλια δεν αποχώρησε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διαιτητικού καρέ, που ωστόσο φυγαδεύτηκαν από την Θύρα 4 μέσω του αγωνιστικού χώρου μέσα σε αποδοκιμασίες από φιλάθλους του Άρη που τους αντιλήφθηκαν.

Μεταξύ άλλων κατά την παραμονή της η Χρυσούλα Κουρομπύλια έδωσε κατάθεση στην υπηρεσία "Αθλητικής Βίας" (πρώην ΔΕΑΒ) και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από πλευράς Άρη αλλά και η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σχετικά με την οριστική διακοπή του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, δήλωσε στην κάμερα της Nova πως: " Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Είναι πολύ λυπηρό να διακόπτεται ένα αθλητικό θέαμα, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, για ένα μπουκάλι που έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ λυπηρό και ίσως πολύ αυστηρό".

Σε αντίθεση δε με τον Πορτογάλο τεχνικό του Άρη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Λαζαρίδη, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια να αρκέστηκε να πει: " Δεν θα μιλήσει κανείς σήμερα γι’ αυτά που έγιναν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ