ΑΡΗΣ

Ρόβας: "Στα Τρίκαλα το πιο σημαντικό ματς του δευτέρου γύρου"

Ρόβας: "Στα Τρίκαλα το πιο σημαντικό ματς του δευτέρου γύρου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μέσος του Άρη, Βασίλης Ρόβας, ξεκαθάρισε ότι το ματς στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον ΑΟΤ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, είναι το πιο σημαντικό του δευτέρου γύρου για τους "κίτρινους".

Ο Άρης βρίσκεται στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη της κατάταξης της Stoiximan.gr Football League, Λαμία, και διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητές του για άνοδο στη Super League. Ο Βασίλης Ρόβας στη media day των "κιτρίνων" ξεκαθάρισε ότι το ματς της Κυριακής, εκτός έδρας με αντίπαλο τα Τρίκαλα, είναι το πιο σημαντικό του δευτέρου γύρου.

"Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει κατακτήσει την ηρεμία, ώστε να σταθεί αντάξια. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αν και ο κόσμος θα περίμενε καλύτερο θέαμα από εμάς, αλλά το σημαντικό είναι το 4Χ4, ο οποίο έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια και στις μεταξύ μας σχέσεις. Την Κυριακή ελπίζω ότι θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια και θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα σ' ένα ματς ορόσημο".

Για το αν προκαλεί άγχος ο στόχος της ανόδου: "Περάσαμε πολλά αυτούς τους εννιά μήνες από την αρχή, αλλά όλοι ξέρουμε πού βρισκόμαστε, σε μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, όπου πάντα υπάρχει η πίεση από τον κόσμο και έχει υψηλές απαιτήσεις. Καλώς ή κακώς βρεθήκαμε στο -8, όμως είχαμε το σθένος και την ηρεμία και φέραμε τα πάνω-κάτω και έχουμε καλύτερη ψυχολογία, ώστε να καλύψουμε την διαφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τα Τρίκαλα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στο β' γύρο και είναι στα πόδια μας, το δύσκολο να το κάνουμε εύκολο".

Για την αλλαγή κλίματος με την έλευση του Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία: "Κάθε καινούργιος προπονητής αλλάζει την ψυχολογία. Προσπαθούμε κάθε μέρα να περάσουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι δύσκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το καλό είναι ότι η ομάδα κερδίζει και όσα δουλεύουμε θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς οι τρεις βαθμοί θα συνδυάζονται και με καλό ποδόσφαιρο".

Για το ματς που ακολουθεί με τα Τρίκαλα: "Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτή την στιγμή η ομάδα με την έλευση του νέου προπονητή, είναι σε δουλειά 50% έτοιμη σε σχέση με αυτά που μας ζητάει. Μπορεί την Κυρικαή ο κάθε ποδοσφαιριστής να μην είναι 100% έτοιμος από πλευράς δουλειάς, αλλά είναι όλοι έμπειροι και ο καθένας ξέρει ότι θα δώσει το 200% και θα παρουσιαστεί όπως πρέπει, προκειμένου να αποδείξει ότι η θέση που είναι σήμερα η ομάδα δεν της αξίζει και είναι για πιο ψηλά.

Να μην τα μπερδεύουμε. Η πίστη είναι για τον καθένα διαφορετική. Δεν θέλω να βάζουμε ταμπέλες. Ο κ. Κωστένογλου είναι για όλους ένας αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος. Η αγάπη βγάζει μια θετική αύρα μέσα στην ομάδα. Στο 95΄ πήραμε τη νίκη και την αξίζαμε.

Ο κόσμος είναι καυστικός όταν ένα αποτέλεσμα δεν είναι το θετικό. Δεν τον παρεξηγούμε όμως. Περιμένει παραπάνω από εμάς, έχει απαιτήσεις και διαμαρτύρεται. Την συγκεκριμένη στιγμή θέλουμε κατανόηση από τον κόσμο, να γίνουμε μια γροθιά και μια οικογένεια για να επιστρέψουμε στην Super League".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ