ΑΡΗΣ

Προχωράει του Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Προχωράει του Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Η περίπτωση του 21χρονου Αργεντινού μέσου της Λας Πάλμας, Ματέο Γκαρσία, προχωράει για τον Άρη όπως όλα δείχνουν. Προ εβδομάδων και χωρίς κατάληξη οι συνομιλίες με Νταβίδ Σιμόν.

Την Τρίτη (3/7), το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Άρης κινείται για την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού μέσου της Λας Πάλμας, Ματέο Γκαρσία.

Όλα δείχνουν πώς η περίπτωση του Νοτιοαμερικανού - με τη μορφή δανεισμού από την "ουνιόν" - εξελίσσεται καλά και προχωράει για τους "κίτρινους". Οι Ισπανοί ανέσυραν με δημοσιεύματα της Τρίτης (3/7) την περίπτωση του συμπαίκτη του Ματέο Γκαρσία στην ομάδα των Καναρίων Νήσων, Νταβίδ Σιμόν.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε επαφή με τον 29χρονος δεξιό μπακ της Λας Πάλμας. Αλλά, αυτή ήταν προ εβδομάδων και δεν είχε επιτυχή κατάληξη. Διαπιστώθηκε οικονομική απόκλιση κι από τότε δεν έχει υπάρξει νέος γύρος επαφών.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει τον Σιμόν στη Λας Πάλμας για την ομάδα που φτιάχνει στη Segunda με στόχο την άνοδο στην Primera, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει. Ψάχνει όμως τα χρήματα που παίρνει στη Λας Πάλμας...

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ