ΑΡΗΣ

"Προσγείωση" Κούπερ εν όψει ΑΕΚ

"Προσγείωση" Κούπερ εν όψει ΑΕΚ
Κούπερ INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (17/10, 20:30) με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 6 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα παιχνίδι για το οποίο οι φίλαθλοι του Άρη έχουν την δυνατότητα από το πρωί να αγοράζουν το εισιτήριό του όπως έγινε γνωστό και από πλευράς της ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης (από τις 09:00 ως και τις 21:00) διατίθενται από το ARIS MEGASTORE εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 20:30 στο Κλ. Βικελίδης. Από αύριο Τετάρτη για την διάθεση των εισιτηρίων θα λειτουργούν εκδοτήρια στην θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης (από τις 9:30 ως τις 20:30). Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις θύρες 2 και 6 κοστίζουν 30 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή τους είναι 35 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 50 ευρώ".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ πέρασε από χθες το πρωί στην τελική της ευθεία μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στους ποδοσφαιριστές του.

Ένα διάστημα απαραίτητο για να γεμίσουν τις μπαταρίες του δεδομένων των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και Ευρώπη στην συνέχεια του ομίλου του Europa League.

Πριν την έναρξη της χθεσινής πρώτης προπόνησης, μετά το πέρας του τριήμερου ρεπό, ο Κούπερ είχε προγραμματίσει μία σύντομη ομιλία του δίνοντας μέσα από αυτήν το σύνθημά του εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων με πρώτη το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και σε καμία περίπτωση να μην παρασυρθούμε. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την νίκη επί του ΠΑΟΚ αφού έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ όπου θέλει εξίσου μεγάλη προσοχή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ισπανό Μανόλο Χιμένεθ. " Το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα έρθει με νέο προπονητή στο παιχνίδι μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας και μόνο".

Από εκεί και πέρα ο Κούπερ δεν υπολογίζει εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στον τιμωρημένο Μεντί Ναφτί και στον τραυματία Σάκη Πρίττα την ίδια ώρα που ο Κάρλος Ρουίζ καταβάλλει τον δικό του αγώνα δρόμου για να μπορέσει να δώσει το παρών παρά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος από χθες ο Φρανθίθκο Χαβίτο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ενώ αύριο αναμένονται οι διεθνείς Μιχάλης Σηφάκης, Κρίστι Βανγκέλι και Μεντί Ναφτί σε αντίθεση με τον Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις που επέστρεψε από χθες από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λιθουανίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ