ΑΡΗΣ

Προσφυγή στην Παναχαϊκή ο Κυβελίδης, πάει στον Άρη

Προσφυγή στην Παναχαϊκή ο Κυβελίδης, πάει στον Άρη
Κυβελίδης INTIME SPORTS

Περιπετειωδώς αποχώρησε από την Παναχαϊκή ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Αφού κινήθηκε νομικά σε βάρος των Αχαιών, αναχώρησε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη.

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Ο 29χρονος επιθετικός πήγε στην Παναχαϊκή το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, σημειώνοντας 7 γκολ σε 16 ματς. Το πρωί της Τρίτης (29/9) κινήθηκε νομικά σε βάρος των Αχαιών, προκειμένου να πάει στον Άρη.

Η κίνητή του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ομάδας της Πάτρας, Ποτή Τσιριμπή, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου: " Όποιος δεν θέλει να παίζει για την Παναχαϊκή να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει μόνος του. Σήμερα ο Κυβελίδης πήγε στον Άρη. Χθες έμαθα ότι θέλει να συζητήσει με τον Άρη. Μου έφερε το πρωί μία προσφυγή. Εγώ όταν ανέλαβα ξεκαθάρισα στους παίκτες ότι δεν αναγνωρίζω από τις 31 Ιουλίου και πριν. Όσοι ήθελαν να ακολουθούσαν τον πρώην πρόεδρο εκεί που πήγε.

Χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου, έφερε προσφυγή. Τον ρώτησα γιατί. Δεν θέλω να κρατήσω παίκτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα. Μου απάντησε ότι θέλει να είναι κατοχυρωμένος. Ο Άρης μπροστά στην Παναχαϊκή είναι μικρή ομάδα. Ενοχλεί όλους τους ποδοσφαιριστές μου εδώ και 10 μέρες και τους κάνει προτάσεις για να πάνε πού; Στον Άρη Γ' Εθνική; Τρελαθήκαμε;".

Ο Κυβελίδης έχει περάσει στο παρελθόν από Πιερικό, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης.

Αποφασίζει για Κόκε ο Αναστόπουλος

Για την περίπτωση του Σέρχιο Κόκε καλείται να αποφασίσει ο Νίκος Αναστόπουλος που είχε δείξει διστακτικός από την αρχή. Το γεγονός ότι ο Ισπανός απέχει από τη δράση από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι κάτι που προβληματίζει τον 57χρονο τεχνικό του Άρη. Για αυτό και μέχρι στιγμής ο «Αλενατόρε» ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα περιμένει τον Ίβηρα, που συνεχίζει να προπονείται μόνος του, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ωστόσο όλα δείχνουν πως μέχρι την Τετάρτη (30/9) θα υπάρξει οριστική απάντηση από την πλευρά του Έλληνα τεχμνικού.

Το Σάββατο (3/10) με Κρύα Βρύση

Η ΕΠΟ ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ότι η αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα 1960 Α.Σ. Κρύας Βρύσης (κεκλεισμένων των θυρών), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), θα διεξαχθεί το Σάββατο (03/10, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης αντί της Κυριακής (04/10), όπως είχε οριστεί αρχικά.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Κοντοβαζαινίτη

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη για τον χαμό του. O Βασίλης Κοντοβαζαινίτης είχε εκπροσωπήσει νομικά στο παρελθόν την ΠΑΕ Άρης σε αρκετές υποθέσεις.

Κάκαλης και Μιχαλήτσος στον Άρη

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κάκαλη και τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο Κάκαλης αναλαμβάνει το οργανωτικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο Μιχαλήτσος το τεχνικό κομμάτι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ