ΑΡΗΣ

Προς την έξοδο μετά την προσφυγή ο Τοπούζης

Προς την έξοδο μετά την προσφυγή ο Τοπούζης
INTIME SPORTS

Προσφυγή για το ποσό των 13.000 ευρώ κατέθεσε ο Θανάσης Τοπούζης και όλα δείχνουνε πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη

Μία ακόμη προσφυγή καλείται να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης αυτή του Θανάση Τοπούζη για το ποσό των 13.000 ευρώ.

Σε μία λογική του 20χρονου επιθετικού που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτής του Γιάννη Αγτζίδη τον Ιανουάριο όταν και ακολούθησε η λύση του συμβολαίου του και η μεταγραφή του στην Δόξα Δράμας.

Η απόφαση του Τοπούζη που το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης μετά από εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη έχει να κάνει με το ότι εδώ και δύο μήνες εισπράττει ότι δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Μασάδο.

Κι αυτό για το γεγονός ότι το διάστημα αυτό προπονείται με την ομάδα Κ-20 του Άρη αν και μέχρι εκείνο το σημείο είχε πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα επί της παρουσίας είτε του Τσιώλη είτε του Μίχαλ Πρόμπιερζ μόνο στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκτός πάντως από τον Τοπούζη στο διάστημα της παρουσίας του Μασάδο και ο Σάκης Κανούλας είναι μόνιμος κάτοικος των υποχρεώσεων της Κ-20 του Άρη.

Στην περίπτωσή του ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε επιλέξει να παραμείνει στον Άρη και να μην πάει δανεικός σε άλλη ομάδα παρά το ότι είχε την δυνατότητα.

Όσον αφορά δε την περίπτωση του Τοπούζη σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι να τον καλέσει όπως είχε κάνει και με τον Αγτζίδη για να αποσύρει την προσφυγή αλλιώς θα υπάρξει λύση της συνεργασίας τους.

Ανοιχτό παραμένει τέλος για την ΠΑΕ Άρης και το θέμα της προσφυγής του Κάρλος Τόχα στην FIFA με τον Κολομβιανό να διεκδικεί όλο το τριετές του συμβόλαιό του που αντιστοιχεί στο ποσό των 800.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης υπάρχει η αίσθηση ότι θα βρεθεί σημείο συμβιβασμού και θα κλείσει θετικά, όπως είχε συμβεί και με τις περιπτώσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Μιχάλη Σηφάκη, ακόμη και αν χρειαστεί τελικά να υπάρξει διαζύγιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ